Uw huis beter isoleren en geld besparen?

Ook dit jaar organiseert Gemeente Scherpenzeel samen met Scherpenzeelse bedrijven de actie Warm Scherpenzeel. Doel is om woningeigenaren te ontzorgen bij het isoleren van hun huis. Dit keer ligt de focus op isolatieglas en een goede vloerisolatie. De coördinatie van de actie is in handen van het gemeentelijk Energieloket Scherpenzeel.

Beter isoleren en geld besparen?

Nog steeds is de gasprijs meer dan 1,5 keer zo hoog als in 2021, dus isoleren levert al snel financieel voordeel op en meer comfort. Wilt u uw huis beter isoleren en geld besparen, maar kijkt u op tegen het werk wat daarbij komt kijken? Dan is de isolatie Warm Scherpenzeel misschien wat voor u.

Hoe werkt het?

  1. U meldt zich vrijblijvend aan via Isolatie Inkoopactie Warm Scherpenzeel - Energie Samen Foodvalley en geeft de gewenste maatregel(en) aan.
  2. Het Energieloket Scherpenzeel neemt telefonisch contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.
  3. Aansluitend kunt u zich eerst nog verder oriënteren. Is dat niet nodig, dan brengt het Energieloket u in contact met AZ Isolatietechniek en/of Duinkerke Glasservice uit Scherpenzeel. Zij maken een afspraak met u en brengen daarna een scherpe en vrijblijvende offerte uit.
  4. Besluit u akkoord te gaan met de offerte, dan staat het Energieloket u bij totdat de gewenste maatregel is uitgevoerd.

Voor energiebesparende maatregelingen zijn allerlei subsidies beschikbaar. Kijk hiervoor op Leningen en subsidies | Duurzaam Scherpenzeel.

Heeft u een vraag over deze actie

Neem dan contact op via vraag@energieloket-scherpenzeel.nl of bel 085-023 16 70.